Jom dapatkan tiket Bangi Wonderland Themepark & Resort. Taman tema air yang terletak di Bangi kini sudah dibuka. Apa lagi orang sekitar Bangi, Kajang, Serdang, Kuala Lumpur dan kawasan berdekatan jom serbu!!!

Namun begitu, berdasarkan kepada sumber laman sosial, sejak dibuka pada 27 Ogos 2016, Bangi Wonderland masih lagi kurang sambutan dan tidak mendapat perhatian pengunjung. Oh, mungkin baru sahaja dibuka dan ramai yang tiada info mengenainya.

Harga tiket Bangi Wonderland…

LOKASI DAN HARGA TIKET BANGI WONDERLAND 2

Untuk makluman anda, harga tiket bagi memasuki Bangi Wonderland adalah RM58 bagi dewasa dan RM48 (bawah 130cm) bagi kanak-kanak. Bagaimanapun kanak-kanak dengan ketinggian bawah 90cm adalah percuma.

Dear all our long awaited guests,

Good news. Finally we are officially announcing that Bangi Wonderland Themepark & Resort will be open to the public on 27 Aug 2016 ( Saturday ). Operations hour will be from 10 am to 6 pm daily except on Tuesday.

Price: As per attached E Brochure.

Email:[email protected]

Contact: 03-8687 6522 ( Monday to Sunday 10 am to 5pm ).

Location: North South Highway ( PLUS), exit to Bandar Seri Putra ( After Bangi/ Kajang toll but before Nilai Toll).

Our website is still under development and will be ready soon. Thanks for all your kind support and please do share this post with your family members and friends. Cheers and see ya.

-Bangi Wonderland Theme Park & Resort-

LOKASI DAN HARGA TIKET BANGI WONDERLAND

Berikut adalah beberapa gambar sekitar Bangi Wonderland yang ammboi petik dari Facebook ibangi.my. Ada banyak permainan menarik di sana. Pasti sangat menyeronokkan kan?

TIKET BANGI WONDERLAND 2 TIKET BANGI WONDERLAND 4 TIKET BANGI WONDERLAND 5

Selasa tutup kecuali…

Waktu operasi Bangi Wonderland pula adalah dari jam 10 pagi hingga 6 petang pada setiap hari kecuali pada Selasa kerana ditutup namun ia dibuka sekiranya hari berkenaan jatuh pada hari cuti sekolah, cuti umum dan cuti sekolah di Singapura.

Penulis: ammboi

Cuba Menjadikan AMMBOI DOT COM Sebagai Laman Blog Perkongsian Pelbagai Maklumat Untuk Tatapan Bersama. Sudi-Sudikanlah Follow Dan Like Page Rakan Ammboi Untuk Mengikuti Perkembangan Isu Semasa Yang Terkini Lagi Terbaik Dari AMMBOI DOT COM! [Info Mungkin Dipetik Dari Beberapa Sumber Yang Dinyatakan | Sebarang Masalah Hubungi : [email protected]]

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.