Mencari website untuk deko rumah secara DIY? Untuk peminat deko rumah, kini Dresid dengan kerjasama Guocera Sdn. Bhd., secara rasmi melancarkan platform e-dagang untuk pasaran pengubahsuaian rumah.

Dresid membolehkan pengguna melayari dari konsep dalaman siap pakai hingga reka bentuk rak untuk memenuhi pelan perumahan / lantai semasa mereka, membeli bahan yang diperlukan untuk projek perumahan, dan yang paling penting, dipasang oleh kontraktor yang dipercayai.

Ini semua dilakukan secara digital di Dresid. Mudah bukan? Dengan kerjasama ini, Dresid mengambil langkah pertama dalam mengubah pasaran pengubahsuaian menjadi ruang lebih mudah dan tidka perlu tertekan mencari idea yang menarik.

  • Dresid menawarkan platform yang berkualiti dan bebas kerumitan untuk membantu pengguna dalam projek pengubahsuaian mereka:
  • dilengkapi dengan perpustakaan besar reka bentuk dan konsep dalaman untuk dipilih. Tempat ini terbuka untuk umum sebagai sumber inspirasi untuk ruang umum, mulai dari ruang tamu, kamar tidur, dan bilik mandi.
  • Pengguna dapat membeli bahan renovasi untuk projek DIY, mengganti peralatan rumah tangga, atau membeli keseluruhan konsep dari rak, yang dapat dibuat dengan mudah untuk memenuhi denah dan ukuran lantai yang berbeza.
  • Berunding dengan pasukan perancang berpengalaman Dresid untuk membantu
  • menawarkan pelbagai kaedah pembayaran melalui saluran selamat untuk ketenangan fikiran pengguna.

Jom layari dresid.com untuk memudahkan kerja dan idea hiasan dalaman anda.

Penulis: Hafiz

Seorang yang suka travel dan kongsi tempat menarik di malaysia aptut anda pergi.

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.